Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Lydighetsboost – Hundetrener Siv Svendsen

Lydighetsboost

Det skjer masse spennende for tiden, forrige helg var jeg i Bergen og holdt andre helg på elitesatsingen for en gjeng motiverte og engasjerte ekvipasjer. Ekstra moro var det å se hvor mye Lise hadde jobbet med Pri, som er like gammel som Vips. Hun hadde kjedet hele klasse 1 og hadde både felles sitt og felles dekk klart, helt klart bra jobbet.
Vips fikk være med og fly for første gang og han klarte seg med bravur. Jeg var ikke helt sikker på hvordan det kom til å gå, han er litt av en pyse noen ganger og når han var liten var han den eneste som løp og gjemte seg når det kom et fly. En gang må jo være den første, og om han skulle blitt redd hadde det vært bedre å finne det ut tidlig så vi kunne trent på det.
Men han var like glad når jeg hentet han etter flyturen som meg så neste gang tenker jeg det får være kry sin tur.
Her og her kan dere lese noen blogger fra helgen.

Denne helgen har jeg og Elin vært på rekruttsamling i Tønsberg, en helg med masse inspirasjon, nye ideer og tanker. Vi var totalt tolv stykker fordelt på to grupper. Jeg og Elin kom heldigvis ikke på samme gruppe. Heldigvis ikke, fordi da kunne vi få enda flere tips og nye øyne som så på oss.
På lørdagen var Øystein Ødegård med og hjalp oss og idag var vi så heldige å få tips av Grete Thon. Grete var med på rekruttsamlingen ifjor og ligger i år på toppen av rankinglista mot vm! Hun har masse spennende ideer og forslag, absolutt i samme tankebane som vi trener.

Denne helgen skulle vi velge to øvelser vi skulle ha fremgang i, jeg valgte innkalling og avstand ettersom disse to øvelsene har ødelagt for oss på de siste tre stevnene, i tillegg fikk jeg masse tips på hvordan jeg kan jobbe med mere fart til kjegla både før ruta og apporteringene.
Hver eneste gang jeg skal sende henne til kjegla skal hun være så på hugget at hun nesten tyvstarter. Jeg tror nemlig også at dersom hun blir vant til å ha alle muskler alert og springe ut i full fart så kommer jeg til å få enda mer fart når det virkelig gjelder. Dersom hun ikke sitter på tåspissene klar til å løpe så skal jeg heller ikke sende henne ut men avbryte og gjøre noe helt annet.
Det aller beste med det er at snøen har smeltet nesten over alt og vi slipper å være inne i mørke skitne ridehus for å trene fart og moro. Hurra for våren!