Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Leo og neseprøven del 2 – Hundetrener Siv Svendsen

Leo og neseprøven del 2

242127_10152122606270627_1245921702_o

 

 

 

Det er nesten to uker siden forrige neseprøve økt hvor vi kunne øke kriterien i rekordfart og idag møttes vi igjen.

På forhånd var jeg litt spent på hvor langt vi måtte gå tilbake i treningen, for det er jo som regel sånn, går man fort frem må man alltid tilbake og reparere litt.
Så jeg fikk Elin til å komme ned med neseprøvestativet og så satte vi igang. Første økten skulle vi bare teste og se hva han husket fra forrige gang. Akkurat idet jeg tenkte, nei nå ble det for vanskelig vi må gå tilbake så satte han igang å jobbe. Og hvis forrige gang gikk bra gikk ikke denne noe dårligere. Vi kunne øke fra fører sittende på huk bak pinnene til å sende fra utgangstilling på et nytt sted på banen!

Heftig kult når det går så fort fremover!

Leo er virkelig en hund som viser tydelig når det er for vanskelig. Da snuser han på andre saker på bakken og later som han ikke bryr seg. Men likevel gir han seg ikke og fortsetter helt til han kommer inn på riktig tanke igjen, vi kan belønne det og VOILA så har han skjønt det og vi kan fortsette treningen. En annen ting jeg også liker er at man kan tydelig se han blir mer og mer fokusert og rolig for hver repetisjon. Spesielt om du sammenligner med første videoen vi laget.

Bra hund!