Leker, leker og mere leker

Elin solgte ut alle lekene allerede første kvelden! så nå har jeg virkelig stått på og 26 nye leker er forhåpentligvis på vei i posten imorgen tidlig! Kjære postkontor, gjør så det rekker frem.
Forutenom å lage leker til den store gullmedalje har jeg virkelig kost med de siste ukene med besøk av Line og min lille søte niese Hedda, jeg har gladelig stått opp mye tidligere enn jeg trengte bare for å få være mest mulig sammen med dem. Line har også hjulpet meg med å lage leker, holde huset ryddig og trimmet magemusklene. Vi lo så mye den ene kvelden at naboen trodde vi hadde fest. Men det hadde vi altså ikke da, vi var kanskje bare høye på godteri. Hundene, jo de har fått trene på slike ting som er så kjedelig å trene på men som må gjøres likevel. Som foreksempel å kunne gå langs veien uten å gjete biler, kurere redde småbarn for hundeskrekk, kunne ligge stille inne til tross for at det ligger en fristende baby på gulvet. Jeg vet ikke hva det er med mine hunder, og spesielt kry. Men de blir så ufattelig glade hver gang de ser et barn. Kry blir nesten som en liten mark for hun logrer og vil så gjerne åle seg bort. Jeg husker veldig godt et stevne vi gikk i Stavanger hvor hun ikke brydde seg så mye om hva som skjedde, men akkurat i det hun skulle gjøre en inngang så begynte et barn å gråte og da kom hun helt ut av det 🙂 Lille ville men akk så snille kry.
Jeg har bestilt nye bøker, blant annet Från valp til stjerna Hvis du ikke har skaffet deg den enda bør du gjøre det med en gang, en veldig bra bok for både valpe eiere med ambisjoner og de som trenger inspirasjon. Jeg ble hvertfall veldig motivert av å lese i den, i tillegg har jeg meldt meg på e kurs med Susan Garrett, så nå skal det trenes. Vi har blitt tatt ut til å være med på rekruttsamling i Sverige i August hvor vi skal konkurre mot de svenske rekruttene i en uoffisiell konkurranse og jeg er så glad vi fikk være med. Kniven på strupen er som kjent en veldig fin motivasjonsfaktor for å sette igang trening der det trengs.

Nå er imidlertidig hundene plassert bort på ferie mens vi tar turen til Sverige. Jeg skal bare pakke først, og huske på alt jeg sikkert kommer til å glemme, og vanne blomstene og få noen til å hente posten og poste pakken til Hemsedal og vaske noen klær og gå igjennom noen bilder og dusje og huske å legge meg og rydde opp rester etter lekeproduksjonen og så er jeg klar for avreise klokka ni imorra.