Leke clinic og Fot kurs 15-16. Desember

Foto: Marte Groven

Da er avstemningen ferdig og det blir et nytt fri ved fot kurs før jul.
Apportering kom på en fin andreplass, men siden jeg har fått en del forespørsler om å holde leke clinic her hjemme så sparer vi apporteringen til etter jul.

Så da er det bare å skrive opp forskudd på julegavene, for dette kommer til å bli moro.

Vi starter lørdagen med et lite foredrag og noen demonstrasjoner av lek og hvordan man kan bruke dette for å gjøre treningen enda morsommere og enda mer effektiv. Deretter går alle deltakerne ut og får prøve med sine hunder. Vi kommer til å snakke både om hvordan vi kan forme frem øvelser i leken, men også hvordan vi kan bruke det som et verktøy for å gjøre hundene våre enda mer utholdne og fokuserte på konkurranse.

Vil du ikke være med på treningen kan du melde deg på som observatør, de tilbakemeldingene vi har fått fra observatører sier at de får minst like mye igjen for det som deltakerne. I tillegg får du spise sjokolade og drikke brus mens du bare slapper av og tar inn informasjon.

Påmelding og mer info om kursene her.

Søndag er det tid for Fri ved fot!
Også her starter vi med litt teori og gjennomgang av øvelsene. Deretter skal vi ut og jobbe i hallen to og to før vi veksler over til individuelle økter. Det er utrolig mye å ta tak i og trene på og denne dagen vil du få med deg en verktøykasse for hvordan du kan forbedre alle bitene i puslespillet. Vi kommer til å snakke både om momenter og detaljer, samtidig som helhet og utholdenhet også er viktige biter å få med seg tidlig.

Alle er velkomne på kursene, uansett om det er valper eller voksne hunder. Obs. Maks 6 deltakere per kurs!
Vil du være med på begge deler får du 200,- avslag i prisen.
Etter kursene kan både deltakere og observatører få trene i hallen.