Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Kry 24 september – Hundetrener Siv Svendsen

Kry 24 september

Kry blir mer om mer stabil for hvert stevne, flere og flere av de fine detaljene kommer frem og jeg håper det fortsetter i denne retningen. Målet er jo å både ha en hund som holder et helt program OG beholder alle de fine detaljene man trenger for å få topp poeng.

Dette stevnet ladet vi opp med en fjelltur dagen før, et nøkkelsøk på morgenen etter at Nina mistet bilnøkkelen sin (eller ikke fant den rettere sagt. Den lå nemlig i posen med godbiter inne i bilen hennes 🙂
Kry kjentes fin ut når jeg tok henne ut og jeg klarte å omstille meg fint etter å ha gått med Vips, som er helt forskjellig.

Akkurat nå trener vi for fullt mot Nordisk hvor vi skal være med som reserve. Den gode nyheten er at vi får lov å gå individuelt der nede, helt perfekt for første gangen i et mesterskap. Jeg gleder meg helt vilt, men det er også litt skummelt. Hvordan kommer det til å være der nede og hvordan kan jeg legge opp treningen best mulig så vi når en formtopp der nede.

Ikveld skal vi foreksempel ha et treningstevne på klubben, jeg har prøvd ut en ny strategi for oppladning, så får vi se om det har noe for seg.
Her følger filmen og karakterene fra Kry sitt stevne 24 september.

Sitt: 10
Dekk: 9
Fot: 8,5 (hun trenger i springmarsjen)
Z: 0 fordi jeg stoppet opp og fikk henne til å sitte, det var et helt bevisst valg
Innkalling: 9,5
Ruta: 7 (fordi hun la seg når jeg sa stå. Det har vi fikset nå, det jeg imidlertidig har streket under med rødt i boken er at hun stopper av seg selv i ruta. Og når begge hundene mine gjør det så må det vel kanskje være meg som må endre på treningen 🙂
Apport dirr: 10
Metall: 8,5 (lyd når hun slipper. Arg)
Neseprøve: 9
Avstand: 10
Totalt: 262 poeng, 1. premie og første plass.