Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Klipp i leken del 3 – Hundetrener Siv Svendsen

Klipp i leken del 3

IMG_0384_1

Ha ha ha, takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Selv om det er morsomt i ettertid var det IKKE morsomt der og da. Noe tydeligvis flere kjente seg igjen i.

Det var nettopp det jeg tenkte når jeg gikk og la meg den kvelden. Dette er ikke morsomt lengre, og et av mine motto er jo at det skal være gøy å trene hund.

På tide å gå i tenkeboksen og finne en annerledes tilnærming til problemet så både jeg og Jim kunne løse opp litt.

Jim har et ganske stort konkurranseinstinkt, så en av tingene jeg gjorde var å legge både ham og Vips ifra meg og så kalle inn. Førstemann til leken fikk den.
Vips er uheldigvis litt vel høflig noen ganger, så for å gjøre det til en fair play og for å kunne styre mer hvem som skulle få ta den når kastet jeg ut leken, holdt begge hundene i halsbånden og ropte ta den. Den jeg slapp fikk ta den, den andre fikk sitte med skjegget i postkassen.

Det var moro det! Plutselig begynte jeg å le mens jeg trente igjen, og man kan virkelig se på Jim at konkurransen hadde en bra effekt.
Hurra hurra for morsomme øvelser!