Kjedetrening del 2

Ny kjede og nytt sted.
Denne gangen valgte jeg ruten først, deretter innkalling med stå (hvor han har fått tusen millioner belønninger for å stoppe) og så en kort fri ved fot.

Med ruten ville jeg teste om han fant den, etter å ha kommandert stå brøt han ståen og lette etter ballen så der må vi gjøre en liten innsats. Jeg forsøkte å kommandere stå igjen men gav fort opp, skrev det bak øret og gikk videre. Han fulgte lettere med enn på første filmen.
Deretter innkalling med stå som vi nesten bare har trent rundt stolen fordi han får så dårlig fart. Jeg kommanderte stå tidlig for å legge til rette for at han skulle ha stor fart på det siste strekket ettersom jeg tenkte han ville sakke ned på farten etter å ikke ha fått noen belønning for ståen. Men han løp jo som en helt!
På fri ved foten var han ikke helt fokusert og jeg valgte å gjøre om den første høyresvingen. Etter den andre høyresvingen landet han litt igjen og kunne gå konsentrert mot ruta og da valgte jeg å belønne.
Her får dere også se litt av hvordan jeg belønner etter en kjede. Jeg leker ikke bare drakamp men tar inn litt værsågod øvelser og litt løpe etter øvelser for å drøye tiden jeg kan belønne på og for å gjøre alt enda morsommere.

En fin kjede og en fin opplevelse for Vips på en ny plass og i en ny ring.