Jolly baller

Idag sov jeg et kvarter lengre enn vanlig og det kjentes ut som to timer, så vannvittig deilig at det skal så lite til. Så brukte jeg god tid, gjorde litt kontorarbeid for neste år, spiste en sjokolade, kikket på klokka og dro ut for å gjøre noen ærend.
Ingenting er som å gjøre ærend med Elin, da er vi så effektive og multitaskete at det går ikke an. Inn til regnskapsfører, kjøpe lakk, spise mat, bestille leker, betale regninger, henge opp lapper, trene neseprøver og spise is på fortauet mens vi blir brune.
og det aller beste med alt var at når jeg kom hjem lå det en pakke i postkassa til meg. Å jeg elsker å få pakker, det er det beste som fins. Selv om jeg har bestilt dem selv så føles det som en gave og er hvertfall noe mer spennende enn alle de andre brevene som vanligvis fyller opp kassa.
Mitt skip kommer lastet med leker, jolly baller både med og uten tau og nemo gikk helt av skaftet når han fikk leke med dem.
Jeg bestilte small, men jeg tror nok jeg vil ha noen i medium også etter hvert.
Kry stakkars måtte bare ligge å se på mens nemo løp som et barn i et godtebutikk. Nevnte jeg at lekene lukter tyggegummi og at de ikke kan bites hull på? Jeg elsker dem.
Her er de uten tau
og her er de med tau