Jeg flytter!

Nemo er kommet i midtlivskrisen og har bestemt seg for å flytte til et sted hvor han kan:

a) Slippe å bli med rundt på stevner og treninger
b) Komme seg bort fra uoppdragne hunder som er på besøk og alltid skal være med
c) Få ligge i sofaen (og gjerne i sengen)
d) Få gå i skogen 2-3 ganger i uken og ellers ligge med bena i været og bli klødd bak øret

Han er en ukomplisert og lydig kamerat, ute av stand til å lage barn og en vekt på lik linje med en blokk vom og hundemat. Han er vant til å ligge i bur, være alene hjemme, kjøre bil, og sove i sofaen, gå på ski og være med på løpetur. Tilogmed mamma, verdens minst hundevante menneske bruker å ha ham med på joggeturer i skogen uten å falle overende eller bli redd forbi andre hunder.
Han har opprykk til klasse 2 og har flere av øvelsene inne, dersom du har lyst å konkurrere og vil kose deg på veien er han gjerne med. Vil du bli med på landslaget nekter han.
Når ingen ser elsker han å løpe etter katter eller å spise resten av nistepakken din (om den tilfeldigvis ligger ved siden av ham og du ikke er der altså).
Han liker ikke å stå opp tidlig eller å sitte bak i bilen. Det viser han med hele seg om du lukker opp bagasjerommet og ber ham hoppe inn. Da blir han verdens tristeste hund, halen henger og han subber mot bilen. Hvis du derimot lukker bagasjerommet og åpner døren foran istedenfor forvandles han til en hoppende glad hund med ørene i været og logrende hale. (Selv om han mesteparten av tiden legger seg bak uansett om han liker det eller ei)
For en kjøttbollebit gjør han alt du vil og hvis dersom du byr opp er han gjerne med på en lekeøkt.

Kanskje du vil ha en ny kamerat eller vet om noen som leter etter det?
Send en mail eller ring meg 46686931