Jeg elsker livet mitt!

Hurra, Norge vant lagkonkurransen mot Sverige med over hundre poeng!

Rekruttsamlingen var utrolig bra organisert. Fine baner, hyggelige dommere, morsomme leker på kvelden og veldig bra treningsgrupper på søndag. Hvis jeg var motivert før samlingen er jeg hvertfall motivert nå! I tillegg fikk jeg en hyggelig telefon om jeg ville være med i elitetroppen som skal ha samling på Bryne i september. Gjett om jeg ville! Jeg ble helt vilt glad og fikk nesten ikke sove etterpå for jeg bare tenkte på all treningen jeg skal legge ned før den samlingen 🙂

Ikke nok med det, jeg har også verdens snilleste, blideste, mest motiverende og hjelpsomme bestevenninne og kompanjong som aldri blir lei meg. Som teksten på t skjorten hennes sier; Always unique, nevet boring. Elin, du er verdens beste!