Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Inspirasjon – Hundetrener Siv Svendsen

Inspirasjon

Romjulen er en fin tid for hundetrening, og orker du ikke reise ut for å trene hund mellom all julematen kan du fint hente litt inspirasjon i sofakroken.

Jeg leter alltid etter nye filmer og bøker jeg kan lære noe nytt av, man blir aldri utlært når man driver med hund og for å bli bedre må man hele tiden utfordre seg selv og det man vet.

En film jeg nettopp kjøpte og som virkelig falt i smak er Silvia Trkmans film “ready steady go”. Den tar for seg hvordan man kan trene inn fart til agility, men er full av tips som vi lydighetsfolk også kan bruke.

Det går an å bestille den så du kan laste den og se med en gang, finfint for alle oss som ikke er noe flinke til å vente.

Jeg har hvertfall fått en del gode tips og masser av lyst til å trene videre, så idag bærer det avgårde til hundehallen for å teste ut.

Dersom du trykker på bildet kommer du rett til der du kan kjøpe filmen. Trenger du enda mer inspirasjon burde du sjekke ut alle hennes triksvideoer som ligger på youtube også.

Ha det moro!