Indy på reisefot

IMG_6041

Mine hunder er vant til å farte mye rundt, plutselig her plutselig der. Vi sover sjelden på samme sted mer enn to dager på rad og jeg får tilgang til noen utrolig flotte treningsanlegg.
Denne uken er Indys første gang med på turne og hun tar det hele som en selvfølge. Sove i sengen? Ikke noe problem. Trene på nye steder, ikke noe problem. Denne uken har vi fått hele hvalsmoen leir for oss selv. Vel nesten da, jeg har treningshall rett utenfor soveromsdøren og et kjøleskap fylt med mat en håndsrekning fra sengen.

Før vi kom hit var vi innom familien min i Fredrikstad og da skyndte jeg meg å få kusinen min til å filme meg litt mens jeg trente. Det er så utrolig moro å trene Indy. Hun har et skikkelig bra grunnlag, er vant til å tenke selv og har lært inn alle øvelsene så jeg egentig bare trenger å vise at hun burde gjøre det samme med meg. Spesielt foten hennes, det er så deilig å gå med henne! Hun går klistret til venstrefoten min og etter å ha frisket opp litt svinger var det nesten en nedtur å gå fot med de to andre slynglene, jeg kjenner jo nesten ikke om de er der i forhold til henne.

Jeg har også fått lære min første lekse. Ikke tren Indy i skjørt. Det gjorde jeg nemlig, holdt frem leken så hun fikk da den og glemte litt hvilken hund jeg hadde ute. Dermed fikk jeg et langt fint kloremerket langs låret etter kloa hennes

IMG_6136
Imorgen blir det vernebukse.