Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Hundens dag 2010 – Hundetrener Siv Svendsen

Hundens dag 2010

Igår arrangerte vi hundens dag i Arendal sammen med flere andre ivrige sjeler. Jeg vet ikke om så mange av oss fikk sove natten før, for det var mye å tenke på og organisere før vi kunne starte. Ville det bli fint vær, kom oppvisningene til å gå som vi håpet på, ville det komme noen folk i det hele tatt?
Lørdag morgen startet med cder som ikke virket, strøm vi ikke fint, et herlig kaos av biler, flygende teltduker og utstyr i alle bauer og retninger. Men klokka ti var vi ferdigtilte og klare til dyst, alle hadde fått opp telt og utstyr, folk begynte å komme og ikke minst tittet sola frem. Jeg fikk sendt avgårde noen til å kjøpe ny cd som skulle virke, vaffel lukten spredde seg og nervene før vår første freestyleoppvisning gjorde seg for alvor gjeldende.
Når jeg ser tilbake på den første filmen vi laget av den aller første freestyletreningen så er det faktisk bare 2 mnd siden vi bestemte oss for å ha show og satte igang treningen! Jeg syns vi har vært utrolig flinke både meg og elin som klarte å sy isammen et program, trene bra og ikke minst kose oss når vi var i ringen. Tenk at vi turte å gjøre det!
Det kom skikkelig mange folk, ikke minst stimlet folk til når vi skulle ha oppvisningen og raseparaden. Veldig moro å se at noe man har jobbet hardt for blir en suksess.
Et lite skår i gleden derimot var imidlertidig at en av våre små medhjelpere ble bitt rett før vi skulle i ringen. Har man en hund man vet biter så burde man ikke ta den med på en slik dag som dette. Når man i tillegg ikke ser at man har ansvaret selv men legger skylden over på barnet, ja da blir jeg sint!
Slike hunder ødelegger for alle andre hunders omdømme og burde enten holdes hjemme eller ikke ha livets rett.

Til tross for en dårlig opplevelse rett før vi skulle i ringen bestemte jeg meg for å gjennomføre programmet. Det begynte skikkelig…hakkete. Den helt nye cden hakket i vei men jeg og nemo fortvilet prøvde å gjøre det beste ut av det. Til slutt måtte vi gi oss og starte fra begynnelsen, etter en liten kattevask av cd platen. Hu hei hvor det gikk! For det første var Nemo glad og lykkelig hele programmet, jeg husket hva jeg skulle gjøre og sangen har aldri gått så fort. Vi fikk tilogmed applaus underveis, det var så gøy 😀
Elin og Spike leverte også et skikkelig kult program der de rocket i vei og imponerte stort.
Bildene fra dagen ligger i et eget album her og filmen av meg og nemo var elin så snill å laste opp igår. Resten kommer forhåpentligvis imorgen

Siv og Nemo “Old Dan Tucker” Freestyle from Elin Søisdal on Vimeo.