Hotelferie

Jeg er så heldig at jeg kan kombinere ting jeg liker aller best. Trene hund, konkurrere og sove på hotel. Jeg elsker å sove på hotel!
Lukten og følelsen av å sove i rent hvitt sengetøy med tv i passelig høyde for å ligge horisontalt slår ganske mye. Nå har jeg imidlertidig besøkt en del hotel som ikke har levd opp til standarden, så jeg vet å sette pris på et bra hotel når jeg ser det. Sist var under NM hvor vi besøkte et heller tvilsomme hotel vettre, men den historien har jeg skrevet om før. Denne helgen derimot overnatter jeg og Aasne på scandic Hamar, et fint hotel med bra service og akkurat sånn sengetøy som det skal være for at jeg skal bli glad.

Denne helgen er det nemlig tid for høstens første innendørs stevne i vikingskipet. Jeg tror vi har godt av litt oppfriskning på kunstgress både meg og kry, men jeg satser på at det blir en god opplevelse.
Heldigivs har jeg med meg minicoachen min som passer på å holde meg opptatt så jeg ikke rekker å bli nervøs og som hjelper meg med alt som skal bæres og organiseres. Så får det heller være at jeg kjøpte en svindyr hamburger rett som hun bare likte ketcupen på.

Jeg er veldig spent på hvordan stevnet imorgen går, ikke minst de øvelsene vi har trent og forsøkt å endre på. En av dem er ruta hvor hun har en tendens til å stoppe av seg selv og akkurat litt for tidlig. Vi gikk iløpet av 6 dager et treningstevne, et klubbmesterskap og en cup hvor jeg fikk en tydelig indikasjon på hva som sitter bra og ikke. Jeg hadde trodd at å gå stevner så tett ville slå dårlig ut, men det var heller motsatt. Det forteller meg noe jeg visste frs før, at
kjedetrening er utrolig viktig både for å se hvor det ligger svake punkt men også for at hundene skal bli trygge i det de skal gjøre.

Så kryss fingrene, tren litt kjeder og ha det kult!