Greg har ankommet

Et par uker etter forrige filmen fikk vi plutselig et gjennombrudd i treningen på å søke ut. Eller egentlig på treningen på å trene. Plutselig var det akkurat som om en liten polett falt ned og hun kunne leke, jobbe, leke og jobbe videre!

Jeg tror det er tre ting som spilte inn:
1. Den viktigste delen: Leken har blitt bedre så hun har mer lyst å få den tilbake!
2. Jeg har en større target som minner henne om burlekene
3. Vi har trent jevnt og trutt på at hun skal gå på ting

Først gikk hun på rett fra leken, deretter la jeg inn å sende fra halsbåndet og til sist testet jeg verdien for å bli på matta samtidig som jeg fikk lagt verdi i innkallingen.
I begynnelsen av filmen forsøkte hun å makulere boblejakken min (og klarte det delvis) så jeg forsøker bare å se om jeg kan vente ut til hun slutter å bite.

I tillegg har jeg fått inn en ny hund jeg skal trene litt med for å se om han kan bli en kommende lydighets stjerne.

Greg er et år gammel og var ment å bli brukt som gjeterhund. Det skal han ikke bli så han satser på at noen som trenger en kul treningskamerat kanskje leser dette og har lyst å prøve lykken.
Mitt inntrykk av ham foreløpig er at han er veldig nysgjerrig, veldig glad i mat og ikke er helt sikker på om jeg mener at vi skal leke sammen.
Første innlæringsprosjekt er klossen, samtidig kommer jeg til å fortsette å utvikle leken mens han er her så den neste eieren bare får kremjobben etterpå.