Gjennombrudd på ruta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er jo egentlig Vips som er på samling denne helgen, og for en fin dag. Vi har fått trent på masse, spesielt når det gjelder å skifte fokus dit jeg vil han skal ha det, innmarsjer på banen med forstyrrelser, fellesøvelser med nye hunder og å finne ruta selv med mange kjegler på banen og folk over alt. Flinke Vips.

Men, stakkars flinke Vips ble det ingen film av idag, det ble det derimot av den lille lusa Flint. Jeg har slitt med å få nok fart ut, gått tilbake og prøvd å få mer trykk på musematta og å bare springe fort til en belønning. Det har fungert såder og jeg er ingen tålmodig person, så idag bare droppet jeg alt sammen, sendte henne inn i ruta og hun sprang!

Ikke bare en gang, men flere ganger og tilogmed når vi flyttet ruta!

Nina var så snill og ofret en middaghvil til fordel for å filme oss, og her kommer bare en liten del av treningen. Resten har jeg sett om igjen og om igjen for meg selv og glist. Jeg elsker fremgang!