Fremforgående

Idag har vi vært og vasset sjøen, ikke helt badetemperatur siden solen ikke var fremme men deilig å være ute og bare ha ferie!


En ny leke kommer kravlende og er på vei til Hønefoss, håper den faller i smak og blir slitt i filler fordi den er så gøy å leke med.

Legger ut en liten video av det lille embryoet som forhåpentligvis skal bli fremforgående når det har voks seg ferdig. Syns hun er så søt når hun fokuserer så innmari fremover, det minner meg om filmen det regner kjøttboller 🙂
Tidligere har jeg jo shapet frem en halv og en hel snurr, og dette brukte jeg som utgangspunkt i treningen idag.

Belønnet mye at hun stod rett frem og prøvde å kaste godbiten først og deretter klikke rett før den ramlet ned foran nesen hennes.
På slutten av filmen forsøker jeg å vente ut at hun tar et skritt og deretter klikker jeg og kaster godbiten (nå har hun begynt å forstå at klikk = godbit havner foran nesen din)
Syns det var en bra start jeg, det vanskeligste fremover vil være å holde tempoet nede, for hun har en tendens til å skyte frem når hun tror hun forstår det.

Forsøkte å trene litt kryp også, men hun var alt for høy etter for lite aktivitet så det ble ikke noe bra. Det får vi heller ta opp igjen imorgen kveld etter en hel dag i skogen.
Imorgen klokken ti er det brukstrening på Hove, kom gjerne om du vil og ta med barna. Hos oss er det nemlig streik på skolen, så Aasne må være hjemme. Tror ikke hun gjør noe av det, for igår sa hun; Du mamma, jeg vil ikke på skolen imorgen jeg. Akkurat som hun hadde noe valg 🙂 Vel, så fikk hun viljen sin likevel og vi kan kose oss en hel dag ute med hyggelige folk og bra trening.
Jeg tar med kake, Hilde kaffe og de andre utstyr og godt humør!