Fremadsendinger fra 2-7 mnd

IMG_6190Noen ganger krever ting litt tankevirksomhet. Og jeg tenker definitivt best tidlig om morgenen med kaffe, sjokolade og min nye treningsbok.
Hvor mye detaljer og hvor mye fart? Når må jeg bremse og når må jeg gasse på?
Så mange valg…

Tidligere i uken oppdaget jeg plutselig at fremadsendingene på Jim var helt verdiløse. Han bare vimser, fokuserer ikke frem når jeg vil han skal og kikker seg rundt mens han springer ut i sånn passelig tempo til ruta. Desverre har jeg ingen videoer av det, jeg slettet dem i sinne før jeg rakk å finne frem sjokoladen.

IMG_6239
Så ved hjelp av min eminente coach har vi bare fokusert på 1) fokus frem og 2) springe så fort de lange bena bare orker å gå! Vi la ut yndlingsleken og kjørte på, den store røde biteputa!

For moro skyld la jeg på litt konkurranse på treningen idag, for å se om jeg kunne få opp enda et gir, og siste repetisjonen syns jeg virkelig han øker på litt.
Her kommer en video av fremadsendingene våre fra 2 mnd til idag