Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Freestyle, å hinke når du ikke skal det – Hundetrener Siv Svendsen

Freestyle, å hinke når du ikke skal det

Jeg liker å lære hundene mine triks, for å gjøre dem flinkere til å bruke kroppen sin på flere forskjellige måter. Men denne lille filmsnutten ble imidlertidig ikke til av et så nobelt motiv, men snarere av mitt konkurranseinstinkt.

Tidligere i høst hadde jeg kurs for landslaget i freestyle og heelwork, jeg møtte utrolig mange trivelige personer, ikke minst Jessica. Og vi inngikk en pakt. Førstemann å få hunden sin til å hinke under fri ved fot. Jeg skal innrømme at Jessica kom først ut med sin video. MEN, hennes hund hinket bare foran henne. Så jeg velger å tro at siden jeg er førstemann til å legge ut video av en hinkende hund VEDSIDEN av fører. Så vinner jeg likevel!