Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Forventningslyd – Hundetrener Siv Svendsen

Forventningslyd

Jeg er hundevakt i 14 dager fremover, dels for den lille søte dvergen på bildene igår og dels for nevøen til Kry.
Det er en hund fra samme kombinasjon jeg la ut link til her.
Han er ca like gammel som Vips så jeg hadde mine mistanker om hvordan det skulle gå med to unghunder under samme tak. Men det viste seg å ikke være noen grunn til bekymring. Han er en skikkelig kul type, en gentleman ovenfor andre hunder så tilogmed Kry lot være å bli sinna (hun blir jo sur bare hun tenker på andre hunder) Han holder seg i nærheten, kommer på innkalling og biter av deg fingrene om du prøver å leke med ham.
Jeg kjenner igjen det gode humøret og glimtet i øyet som både Kry og Kokos har, rett og en slett en sjarmerende gjest.

Den lille dvergen derimot bryr seg ikke så mye om meg, hun gjør som hun selv vil. Men det har jeg planer om å endre på, hvem vet, om det går bra så kanskje hun må bli her.

Igår startet jeg med å leke med henne, det tok ikke lange tiden før hun tente til og forstod hun måtte holde fast, ikke bare trampe på leken med store revehopp.
Idag hadde vi en morgenøkt i hagen (det er derfor jeg ser så bleik ut) hvor jeg begynte å legge inn en forventningslyd i leken.

Denne lyden bruker jeg om jeg vil belønne en kjede men vil drøye litt før jeg tar frem belønningen, når jeg skal gire opp hunden før utsendinger og innkallinger og til dager hvor hunden sier, nei takk. Jeg vil ikke være med. Som denne.

Kul leke + forventningslyd = nyttig lærdom.