Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Første treningstirsdag – Hundetrener Siv Svendsen

Første treningstirsdag

Tirsdager er vår faste treningsdag i hallen. Da samles vi en liten gjeng som skal trene hverandre til å bli så gode vi bare kan. Vi legger opp ulike program, trener på vanskelige situasjoner og mest av alt har vi det veldig moro sammen.
Igår fikk Jim for første gang være med og ha en ordentlig trenignsøkt der inne, han har jo vært med inn et par ganger tidligere og gjort et par småting så han er ganske varm i trøya.
Snille Elin filmet så jeg har noe å se tilbake på. Jeg forsøker i tillegg til å leke mye, å hele tiden holde en balanse mellom springe ut og jobbe nært. Jeg vil jo ha skal kunne springe så busta fyker ut til ruta, for å hente apporter og på innkallinger, samtidig som han kan jobbe fokusert og rytmisk på foten og gjøre alle ting jeg ber ham om som å holde fast til han får klikk og begynne å forme frem skiftene på avstanden.
Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men det er mulig jeg skal prøve meg på låste fremben, bare fordi jeg aldri har gjort det før og han spontant tilbød en bakoverdekk mens vi var i Trondheim og trente.

Idag fikk han være med på sin første ordentlige skogstur også sammen med tre andre voksne hunder og det tror jeg den lille røveren har godt av. De tre voksne brydde seg ikke nevneverdig om ham og sprang for det meste og holdt på med sitt. En veldig veldig bra lekse for en som tror alle hunder i hele verden er der for at han skal få sette tennene i og herje med dem.

Når vi ikke trener eller går tur sjekker han ut folk som henger ut av vinduer og biter det meste som går an å bite i.