Flink valp, snill veninne

Jeg elsker den nye appen til telefonen min, outliner. Den gjør at jeg enkelt kan skrive opp alle mål og delmål for hver økt og hver uke og så kan man checke ut etter hvert som man når målene.

Etter øktene igår stod det ikke overraskende igjen: 3 holde posisjon mål. Ikke lett å se hva som er morsomt å trene på og ikke, og ikke lett å sno seg unna når det står svart på hvitt at vi fortsatt mangler disse punktene.

Vel idag har vi nådd dem, jeg har bare trent holde posisjon. Eller det vil si til Elin kom, da kunne jeg ikke motså fristelsen og ba henne legge ut en neseprøve for oss med fremmed lukt på pinnene. Idag gjorde han det så bra at jeg la på enda en forstyrrelse, søke når pinnene lå helt oppi spike som lå i dekk og bli.

Til ære for kamera la jeg nemo på den andre siden og jeg blir så glad så glad når jeg ser Vips jobber like fint når han tre minutter tidligere var overlykkelig over å se spike igjen.
Flink valp, snill venninne!

Først i filmen ser dere Vips søker på pinne med Susanne sin lukt fra tirsdagens trening. For første gang tok han riktig pinne med en gang på fremmed lukt, det er også veldig morsomt å se på ham når jeg løper avgårde og vil ha han i lek etter repetisjonene er ferdige. Han løper etter meg men bråsnur tilbake til maten når han ser jeg bare har leke med.
Dette er veldig typisk dont wanna, dont hafta. Med litt iherdig innsats gir han opp til slutt og blir med i leken, men vi har definitivt noe å jobbe med fremover der.