Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Familietreff – Hundetrener Siv Svendsen

Familietreff

Hele helgen har vi tilbrakt på Hove hvor det har vært stor agilitykonkurranse, vi har fått trent på å holde seg rolig rundt ringen, jobbe til tross for andre som løper gjennom tuneller og så har vi hatt et ekte familietreff med både mammaen, pappaen og alle søsknene til Vips.

Vi har grillet og blitt solbrente, heiet på både Bodil og Ingerid som gjorde masse fine løp i helgen og såklart har prosjekt pelle fortsatt.

Men, mer om det senere. Her kommer noen bilder fra familietreffet, det ble ikke bilder av alle men Ingerid tok et samlebilde med alle familiemedlemmene. Forhåpentligvis legger hun det ut snart.

Vips møter broren Waylon for første gang på lenge

mamma Tina tar alt med stor ro

Fine Kito, pappa til valpene

.                                                                                                               Waylon

Vips og Kuling, radarparet. Mamma Tina sikter seg inn på leken