Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Et nytt team medlem på vei – Hundetrener Siv Svendsen

Et nytt team medlem på vei

IMG_2347På grunn av skader har jeg vært nødt til å lete etter en ny konkurransehund. Nå er jeg så lei av syke og skadde hunder så denne gangen bestemte jeg meg for å finne en unghund å kjøpe, så jeg visste mer hva jeg fikk.

Garm er etter en utrolig fin hannhund jeg trente mondioring med tidligere og mammaen er verdens triveligste familiehund. Foreløpig ser han ut til å bli en perfekt sportshund med et sykt stort lekeinteresse, en vennlig innstilling til livet og et lite glimt i øyet.

IMG_2350Frem til nå har han fått være med og trent mest grundtrening. Vi følger faktisk eksakt det samme opplegget som ligger ute på nettkurset vårt for valper som vil bli sportshunder på høyt nivå. Her har vi plukket sammen alle de beste øvelsene å starte med, og organisert dem så det skal bli enkelt å følge og forstå.
Hvis du klikker på bildet under er det linket til nettkurset hvor du kan lese mer.
Kurset koster bare 1900,- og er vel anvendte penger om du vil nå langt.

IMG_2351I den siste leksjonene som kommer ut om tre uker kommer vi til å vise hvordan vi begynner å sette sammen grundøvelsene til helhet ganske tidlig. En bra balanse mellom momenter og trening mot konkurranse gir en stabil og sikker hund senere. Vi vil at alt som kan hende på konkurranser senere skal bli en naturlig del av valpens trening helt fra starten.
Mer om konkurransetrening og hvilke deler det kan være lurt å trene på kan du lære mer om på vårt nettkurs om forstyrrelser, konkurransetrening og utholdenhet.
Linken til dette kurset finner du her 

I filmen ser dere fot trening en av de første ukene hjemme, senere i filmen kommer noen klipp fra en konkurransetrening etter 4 uker.