Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Endelig! – Hundetrener Siv Svendsen

Endelig!

Å, dette er så spennende, min helt egne side!

Mondiolysten er fortsatt over meg og jeg trener så ofte jeg kan. Spesielt spennende er det med en helt ny hund som skal bygges opp fra grunnen av.
Pan er en 3 år gammel utdannet bombesøkshund som skal bo hos meg frem til sommeren. Peder har gjort et utrolig bra grunnarbeid med mye, og jeg har fått æren av å utdanne ham som mondiohund. Den reisen skal dere få være med på!

IMG_8589 IMG_8587

En av tingene jeg liker ved Peder er at han er så kreativ, siden han jobber med tjenestehunder i forsvaret sitter han på utrolig mye kunnskap. Her er en liten smakebit fra Indi sin litt annerledes treningsøkt i de dype østlandske skoger.

IMG_0474 IMG_0475