Endelig litt film igjen

IMG_0154_1

Nina sa jeg ikke fikk lov å legge ut flere neseprøvefilmer, og da gikk jeg helt tom for ideer. Er dere virkelig lei av neseprøven allerede? Jeg har fast tirsdagstrening med Christopher hver tirsdag hvor vi bare trener neseprøven i to timer i strekk. Finnes det noe mer moro liksom?

Vel, okej. Nå har jeg laget meg en ny prioriteringsøvelse og det er avstanden. Lenge har den sett ut som det her

Men nå er det på tide å komme seg videre. Et stort skritt ble tatt forrige uke når jeg plutselig fikk til å komme på litt avstand, få ham til å høre på riktig kommando OG vente i posisjon til signalet kommet.
Her kommer en video av det.

Neste prioritet blir å få ham enda mer bevisst på at forbena skal være helt stille. Jeg har tenkt litt ulike strategier, jeg vil helst ikke bruke noe å ha bena på, ingen god grunn det bare kjennes ut som en unødig omvei (og det kan godt hende jeg må bite i meg de ordene). Jeg har dels hatt ham i en hundeseng så det kommer en kant foran bena og idag forsøkte vi å sette ham på et bord og gjøre det samme. Ved første sitten hoppet han frem og dermed også ned av bordet! Jeg visste det kom til å hende, han kan foreløpig bare tenke på en ting av gangen. Andre forsøket derimot fikk vi noen veldig fine bevegelser uten at han hoppet ned, så kanskje jeg får dra med meg et bord rundt i bilen heretter. Jeg har jo så mye annet rart der inne så det går sikket fint!