Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 En utfordring til dere alle – Hundetrener Siv Svendsen

En utfordring til dere alle

Å, som jeg elsker høsten! Idag er en sånn dag hvor mitt gamle jeg ville leid hallen og trent innendørs men mitt nye jeg som skal gå stevne utendørs til søndag skjønner at det kan være lurt med et par treninger i regnvær også. Så lenge jeg ikke skal ligge i telt så går det bra!

Idag har jeg en utfordring til alle dere som leser bloggen, for å bli en god hundetrener trenger man å lese hund og se an hva hver enkelt hund har behov for. Samtidig som det finnes noen fine grunnøvelser som passer til de fleste.
Jeg tror at jo flere deler jeg brekker treningen min opp i, jo mer verdi får øvelsene og jo lettere er det å gå tilbake, ta ut en del og terpe på når det trengs for deretter å sette den tilbake igjen.

Så her kommer utfordringen. Hvordan ville dere trent denne hunden?
Hvilke deler trenger å sterkes opp og hvor mange små morsomme øvelser kan vi gjøre ut av det?