Elitesatsing helg 2

Da var andre helgen på vårens elitesatsing over. Noen har vært ute og konkurrert allerede, andre har planlagte konkurranser rett rundt hjørnet.
Vi har gått gjennom fellesøvelser hvor jeg må trekke frem Ingvild med sin jack. Når hun kom første helgen kunne han ikke ligge stille noenting uten å pipe, han pep veldig mye og veldig ofte.  Etter litt tenking fant vi ut hva vi skulle gjøre og denne gangen kunne han ligge lenge og helt stille sammen med andre hunder uten belønning!
Han kunne også jobbe lenge, gå flere kjeder og tåle å bli frustrert uten at det kom lyd. Det er derfor det er så moro å få instruere denne gjengen, jeg kan bare si hva de skal gjøre og så gjør de det 🙂
Her kommer en liten film av Nina og Ember som går kjeder lørdag og søndag, hvis jeg får lov av de andre skal jeg legge ut filmer av dem også, de fortjener alle masse skryt.

JEG har blitt megainspirert etter en helg med blide og motiverte deltakere og har trent for harde livet på leksen jeg har fått av Elin.
Vi bestemte oss nemlig for å gi hverandre lekser også, siden vi er så opptatt av å gi deltakerne våre det. Min lekse er å få ferdig alle apporteringene med Vips, det vil si apportering med dirrigering, hopp apport, metall apport og vanlig apport. Jeg hadde nesten glemt hvor morsomt det er med lekser, nå vet jeg akkurat hva jeg skal gjøre hver eneste gang jeg har lyst å trene og det går fort fremover.
Nå er det snart treningstid igjen og denne gangen skal kamera få være med ut så jeg kan dokumentere fremgangen.
Etter treningstimen reiser jeg og Atle på ferie til Bjørneparken. Vi skal sove på hotel netter, spise god mat og bare være kjærester. Det trengs det også innimellom.

Det er fortsatt ledige plasser på elitesatsingen i høst/vinter, for å melde deg på eller lese mer trykker du her.