Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Drammen – Hundetrener Siv Svendsen

Drammen

Hurra, rutatreningen har fungert og vi fikk 10 på stevne idag!

Stevne gikk innendørs i en hall i Drammen, vi kravlet oss inn og fikk kranglet oss til en plass til bur og stoler. Egentlig skulle alle bur og sitteplasser være oppe på tribunene, noe som betydde at vi måtte løpe fra den ene enden av tribunen, ned en trapp og deretter gjennom hele hallen før vi kom til vår ring. Nevnte jeg at det var to agilityringer  vedsiden av oss?
Det ble tidlig klart at dette kom til å bli vår verste forstyrrelse noensinne.
Om noen har sett kry ved siden av en agilitybane så hadde dere sett hvor innmari høy hun blir av å se på, eller enda verre, høre lydene fra hunder som løper gjennom tuneller og over vipper!
Hun hyler og uler og klarer ikke å fokusere på noe annet.
Det gikk som det gikk.
På fellesen klarte hun å fokusere og vi fikk 10-10. Veldig bra start!
Deretter var det en lang pause før det var vår tur i ringen igjen. Når kry kom ut igjen da var hun virkelig full ladet… Hun ødela en kampleke fordi hun var helt manisk når vi varmet opp (måtte få ut litt steam) skrek mens hun ventet og etter litt omvendt lokking med strenge kritrier på å ikke bite av meg fingrene var det bare å hoppe i det.
Det gikk som det gikk.
9 på foten
8 på manekengen (fordi jeg gikk for langt fra kjeglene)
6 på innkallingen (bra fart men dobbelkommando på neddekk som kommer igjen når hun er alt for høy og ikke klarer å slippe det, brukte for lang tid på momentene)
10 på ruta
8,5 på apport dirr (for dårlig fart til kjegla, steppet ved kjegla)
8,5 på metallen (ville ikke slippe, typisk kry når hun er alt alt for høy)
7 på neseprøven (fordi hun søkte over riktig pinne flere ganger. Her var jeg imidlertidig veldig fornøyd med at hun ikke bare løp ut og tok en som hun kan gjøre om hun er for høyt i stress. Helt ok at hun brukte lang tid og gjorde seg helt sikker)
0 på avstand (dobbelkommando på neddekken og en veldig stor forflytning på første stå. Når hun kom inn på rett tanke var den imidlertidig fin)
Alt i alt: 237 poeng

Idet jeg reiste hjem tenkte jeg at jeg vil ha henne mye lavere nede imorra, når jeg ser gjennom filmen ser det faktisk riktig bra ut at hun er så høyt oppe. Vi får bare finne ut en måte å få både driv og konsentrasjon…
I love my kry!