Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Drammen hundefestival – Hundetrener Siv Svendsen

Drammen hundefestival

IMG_3854

I helgen var vi på Drammen hundefestival og startet lydighet. For det første var det en bra helg fordi det var champagnejentesamling igjen, for det andre var det en bra helg fordi det var starten på konkurransesesongen.

Jeg har jobbet mye med å få kontroll på all galskapen i det siste, spesielt i stevnesettinger blir Vips veldig heit og tenker mest på å springe og minst på meg. Leksene mine fra forrige samling var derfor å jobbe med rutiner mellom øvelsene, frivillig komme på plass før hver øvelsene og å sitte helt stille før hver fremadsending.
Det var ganske mye bråk i hallen, med agility bak veggen ved siden av lydighetsbanen, så jeg var sikker på Vips kom til å være litt dempet og berørt av alt som skjedde. Med den innstillingen gikk jeg inn i ringen, klar til å peppe ham opp der det trengtes.
Vel, den fikk jeg midt i fleisen igjen. Med meg inn på banen hadde jeg en racerbil og jeg hadde mitt svare strev med å holde kontroll på ham. Det kjentes akkurat ut som å kjøre formel 1 bil uten lappen.

På søndag derimot hadde jeg verdens beste følelse i ringen, plutselig jobbet vi SAMMEN igjen og vi fikk blant annet 9.5 på innkallingen, 9.5 på ruta og 9.5 på avstand! Jeg sang når jeg gikk ut av ringen for jeg var så glad 😀
På neseprøven derimot ble det mest spring og lite tenk og vi fikk en 0. Poengsummen endte opp på 255.5 poeng, og med en null er jeg strålende fornøyd.

Det beste av alt med hele helgen derimot var alle som satt rundt, det var så bra steming rundt ringen at jeg bare koste meg mens vi var der. Vin og champagnepiker på kvelden og selvfølgelig masse sukker på sidelinjen mens vi heiet hverandre frem.

Mine fine treningsvenner gjorde en super innsats og jeg skulle gjerne lagt ut film av alle sammen, mest av alt må jeg gratulere Trine og Sweet som fikk en soleklar førstepremie i klasse 3 både lørdag og søndag med rekordsum på 296 poeng på søndagen! Filmen hennes må jeg bare legge ut. I tillegg har Nina også blogget med film fra helgen.

Jeg bestemte meg for å ikke legge ut hele stevnet, men istedenfor legge ut de øvelsene jeg var best fornøyd med både fra lørdag og søndag, i tillegg til en liten filmsnutt hvor jeg trente med Jim i en pause. Med min motorikk er det kanskje ikke så rart vi må jobbe litt ekstra med farten hans 😉