Den lille begynnelsen på dekk under marsj

 

IMG_0212_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er i Trondheim og holder kurs, Jim er med som reiseselskap og demohund. Første kursdagen lå han mest og sov i buret og ladet opp til foredraget vi skulle ha på kvelden, “veien videre fra lek til lydighet”. Han gjorde en utrolig bra innsats og holdt ut hele kvelden med sine morsomme krumspring. Det var over 100 stk som kom for å høre på, og da blir det ekstra motiverende å prate. Jeg elsker jobben min!

Fra torsdag til imorgen har jeg siste elitesamling for 2 ulike grupper her oppe, vi er så heldige å få trene inn i varmen på Canis City og innimellom kursene får Jim også teste underlaget og øve seg på ting han ikke kan. Idag, begynnelsen på dekk under marsj.

Jeg tror jeg har bestemt meg for at jeg vil ha en bakoverdekk mens jeg går, derfor varmet jeg opp med litt rygging og bakovertenk før jeg forsøkte å få det frem under marsj. Her er den spede begynnelse.