Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Baltazar 4 mnd – Hundetrener Siv Svendsen

Baltazar 4 mnd

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset

Nå har jeg vært i Sverige i en uke på diverse kurser og lille Baltazar har fått følge med ettersom mammaen hans går på skole og må reise. Fy søren for en rå hund. Han krever og vil minst like mye som de to store, både når det gjelder trening og turer, så her blir det ingen hvile.

Han har fått følge med og hilse på mange forskjellige folk, trent på ulike steder, hilst på nye hunder og ikke minst besøkt nye miljøer. Jeg tror jeg noenganger ikke tenker over hvor bra mine hunder har det som får være med på så mye, det er virkelig fordelen med min jobb og all reisingen.

Siden jeg har et lite mål om å konkurrere med ham en gang i tiden så fortsetter jeg å trene med ham i smug når Julie trenger pass.
Idag har jeg satt sammen en liten film av noen av de greiene vi har trent på, akkurat de samme greiene jeg trener på med de andre hundene. Bare i litt mindre format 😉