Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Andre del av påskeferien – Hundetrener Siv Svendsen

Andre del av påskeferien

Etter en heftig kort men fin ferie på fjellet dro jeg videre til Drammen for å holde andre helg på elitesatsingen der. Som alltid fikk jeg en helt egen etasje hjemme hos nina, hjemmelaget blomkålsuppe til middag og rødvin når jeg løftet glasset. Etter kurset fikk jeg trene litt med mine egne hunder, hvor Vips, frekk som han er, tisset to ganger på jakkene mine to dager etter hverandre! Jeg lover dere at siste gangen var det veldig bra han ikke var inne i hallen når jeg oppdaget det, den helt nye jakken min! Nina har blogget og lagt ut bilder fra helgen her.

Her ligger slampen, alle de andre er på jobb, mens Vips tenker på helt andre ting.

Den siste dagen gikk jeg igjennom noen små kjeder for å se hvor våre brister ligger for øyeblikket. Det er helt klart at jeg har klart å skape en god verdi for å løpe ut fra meg, men å veksle til å jobbe nære igjen, det trenger vi å ta oss selv i kragen på. Etter jeg hadde sendt i ruta eller ut til apporten har han skikkelig vanskelig for å gå fint fot. Enten kaster han stadige blikk ut, eller så later han som han ikke bryr seg men blir avslørt av at han går litt for langt frem, eller svinger bakparten inn bak meg. Begge deler er et tegn på at han ikke har fokuset der han skal, hvis han hadde vært på jobb hadde han prøvd hardere å gå riktig.
Det samme gjelder fellesøvelsene, hr.hormonbombe har masse tanker i hodet på en gang, men desverre helt feil tanker. Han snuuuser i luften, velter over på skinken og ruller seg om han får sjansen til det….
Til torsdag skal han starte sin andre offisielle start i elite, og frem til da skal jeg legge ut treningsplanene og noen videosnutter for dere.