8 Desember

IMG_1120

Jeg er så heldig å få trene i verdens fineste hall etter jeg er ferdig med kursene mine. IEC – Indog Elite Center
Den er megastor og perfekt når man skal trene mange samtidig. Jeg benytter selvsagt sjansen så ofte jeg kan ved å ta inn valpen og la ham tidlig bli vant til å trene med mye forstyrrelser. Øvelsene jeg gjør er enkle og vi trener ikke så lenge av gangen for at han skal klare å holde fokus. En av øvelsene vi såvidt har begynt med er å legge verdi i å sitte i utgangstilling. Jeg forsøker å rette meg opp og gi ham et så riktig bilde av hvordan jeg kommer til å se ut allerede nå.
Flink liten valp!

Im so lucky that Im away on a seminar this week and the owner of the IEC – Indog Elite Center lets me train as much as I want when Im finish teaching. The indoor place i really big, perfect for a lot of people training together. As often as I can I bring the puppy inside to let him get used to a lot of distractions while training. Our sessions are very short and very simple to keep him engaged. One of the exercises I do now is teaching him the value of sitting in heel position. I try to stand up straight and give him the right vision on how I will look like in competition. 

Good little puppy today!