6. Desember Ligg på avstand

Siden jeg fikk frem noen finfine bakoverligg når jeg egentlig trente stå på avstand så måtte jeg bare kjøre på og teste ligg på avstand idag. Han er heftig kul å trene med den lille marken, så oppmerksom og glad hele tiden!
I den første økten belønnet jeg litt ulike ligg teknikker bare så han skulle forstå hva jeg ville ha, i tillegg fikk jeg klikket for litt bukking så i andre økt bestemte jeg meg for at jeg skulle bli streng med en gang og bare belønne ligg med riktig bakovertenk.

Som en liten påminnelse til meg selv, siden vi har trent så mye ut fra meg i det siste var foten riktig dårlig. Eller det vil si, han går med perfekt kontakt og rytme, bare litt lengre bak enn jeg vil. Heldigvis er vi to om å trene, både jeg og Elin har jo nå unge hunder vi skal trene opp og det gjør alt så motiverende og morsomt. Leksen min til vi skal treffes igjen på lørdag er derfor å ha trent på posisjon i fri ved fot. Både når jeg går bakover og i ulike vendinger.

I helgen får vi i tillegg storfint besøk fra Trondheim. Marthe kommer ned og skal drikke vin, spise sjokolade og selvsagt trene hund til vi blir svimle. Det blir en bra helg det, jeg tror jeg får starte den litt på forskudd med et glass chamagne i sofaen, inspirert av Lena.