Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 5 Desember – Hundetrener Siv Svendsen

5 Desember

Når det ikke ble nok å trene de hundene jeg hadde, gikk det utover kaninen i huset. Dette ble faktisk en riktig trivelig og morsom kanin etter hvert, men uheldigvis levde den ikke så lenge.
Her bruker jeg de samme prinsippene som når jeg har en hund som er redd for å gå i buret, belønningen tror jeg bare var pellets og vi hadde trent litt target fra tidligere av.
Det som fascinerte meg var å se hvor påvirket han ble når jeg endret ting. Det er kanskje naturlig når man tenker på at kaninen er et byttedyr som hele tiden må være på vakt, det skal små ting til før treningen stoppet litt opp og han måtte undersøke hva det var.
Dette er også noe jeg har tenkt på med visse hunderaser og individer som er veldig engstelige, der kan små endringer gjøre stor forskjell.

Uansett, moro var det og jeg ble faktisk litt fristet igjen til å prøve å trene et annet dyr igjen