5 Desember

 

_M7A8857_web

Jeg er en riktig fan av å lære hunden visse mønster med noe annet enn lydighetsøvelser før jeg setter det sammen med riktig utstyr. Desto bedre forkunnskaper hunden min har, desto enklere er det når det virkelig gjelder.

Et av disse punktene jeg ofte trener mye uten ustyr er apport opptak. Jeg vil lære hunden å springe ut og raskt inn igjen. I starten bruker jeg bare en godbitskål eller en leke slik at jeg ser hunden får inn rett teknikk, deretter legger jeg til det riktige utstyret, som apporten.

Im a big fan of giving the dog the right picture of each exercise before putting in the obedience equipment, like the dumbbell. I want my dogs to run fast out and fast in, and to get this I start with a bowl with one treat or a toy in. When Im happy with the way the dog does the exercise I add the dumbbell.