24 Desember Signal på neseprøven

Den siste luken i kalenderen avsluttes med en økt neseprøven igjen. Denne gangen trener jeg på et par nye ting.
Øke avstanden så han må springe inn i søket ved å kaste godbiter lengre og lengre bak pinnene, det har jeg ikke med i filmen
Øke aktivitesnivået og min avstand til pinnene ved å sende han fra halsbåndet
Introdusere signal på neseprøven

Når jeg setter på signal vil jeg ha kontroll på, så mye det er mulig, at han faktisk gjør det han skal etter jeg har gitt signalet. Derfor starter jeg han her i halsbåndet og venter med å gi signalet og slippe til han fokuserer frem på oppgaven. Hvis jeg vil legge på en momentrutine før jeg sender er det også her jeg gjør det. Før jeg sender gjør jeg mine rutiner, når han svarer opp slik jeg vil så fortsetter vi med at han får springe frem.

Så er det bare en ting å si; GOd jul! Håper dere spiser marsipan til det tyter ut av ørene, drikker juleøl og åpner julegaver med bare morsomme ting i pakkene!