Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 23 Desember Bensinsbelønninger – Hundetrener Siv Svendsen

23 Desember Bensinsbelønninger

Hvis man skal få en bra og stabil konkurransehund så må vi gjøre det like gøy, om ikke gøyere inne i ringen som på trening. Og hvordan får man det til?
Den første tingen jeg tar tak i er å lære mine hunder å gå lengre og lengre uten belønning. Jeg kaller det å gå kjeder, mer enn en ting før belønning.
For å få hunden til å synes det er kult å vente litt ekstra på lønna si så må vi virkelig fleske til når den til slutt kommer. Da nytter det ikke å daske litt rundt med en ferdig tygd kong. Vær kreativ!

Bensinsbelønninger betyr belønninger som er så bra og så overraskende for hunden at øynene nesten popper ut av hodet på den når vi drar det frem. Det skal være så kult og spennende at neste gang vi trener på å strekke strikken før belønninger så får hunden stjerner i øynene og begynner å sikle. Bensinen til neste kjede altså.

Her kommer en liten snutt med forslag til hvordan du kan gjøre belønningene to something special.