23 Desember

if-you-want-something-go-get-it-period Processed with VSCOcam with f2 preset
Lillejulaften og trening i bra selskap. Jeg har begynt å sette sammen litt av det vi har trent på tidligere i kalenderen til øvelser. Som foreksempel target skillsene som jeg bruker til å lære inn ruta. Dette er bare for at han skal få en liten ide om hvordan øvelsen skal se ut til slutt. Jeg kommer til å jobbe litt mer med targeten for seg selv slik at jeg får den mer som jeg vil ha den før jeg setter den i ruta igjen. Men alt som er påbegynt er bra.

The day before christmas we spent with our friends training. I have started to put together the puppy pieces into exercises. Or beginning of exercises at least. Like his target skills, wich I will use to train the box. I started today only for him to get a small idea on how the exercise should look like, I think its good to do this from early on.
Before I continue I will continue working a bit with the target outside the box, to get it the way I want it. And then use it in the box again.
But everything you start with introducing early is good I think.