Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 23. Desember – Hundetrener Siv Svendsen

23. Desember

Nye leker! Saueskinn og ekstra sterk gummiball for de hundene som biter i stykker andre baller; 200,-
Saueskinn/kaninskinn med strikk og ball; 250,- (min favoritt)

Tenk at det snart er slutt på julekalenderen allerede. Jeg har virkelig kommet inn i en god vane, og det håper jeg dere også har.

Dagens øvelse er; Ulike formasjoner av neseprøven.

I konkurranseringe ser neseprøven ofte ut som en rekke bortover eller som en sirkel. Det er som regel 6 pinner hvor en av dem er dine. Men, det er ikke dermed sagt at det er slik du burde legge opp treningen din. Som vi har vært inne på før kan det være lurt å gå litt utenfor rammene og gjøre det på flere ulike måter for å øke forståelsen til hunden.

Noen ganger må de lete lenge, noen ganger skal de øve seg på å ta den med en gang og noen ganger ligger neseprøven et sted de ikke trodde den lå. Alle formasjonene har sitt eget formål og er med på å gjøre hunden sikrere på å finne rett.

Så her er videoen med forslag til hvordan neseprøven kan se ut.