Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 22. Desember Vekslinger – Hundetrener Siv Svendsen

22. Desember Vekslinger

En ting jeg legger mye vekt på, som jeg har tatt opp i bloggen tidligere, er å lære hundene mine ulike momentrutiner før de forskjellige øvelsene.

Jeg har som mål å raskt kunne få hunden opp eller ned i intensitet bare ved hjelp av et ord eller mitt kroppspråk. Her om dagen trente jeg på at Jim skulle veksle mellom å springe ut i ruta og å gå fot, før foten sier jeg ikke så mye men belønner bare at han søker opp min side. Før ruta derimot lager jeg litt leven for å være sikker på at han ser ut og vet hva han skal. Det fikk imidlertidig de to andre med seg også, og noen ganger blir bare ting alt for fristende til å ligge pent på sidelinjen og vente på tur.