2. Desember: Begynnelsen på avstand med låste framben

Torsdag og fredag hadde jeg elitesatsing i Gøteborg for en herlig gjeng! I tillegg fikk jeg servert skikkelig god hjemmelaget mat, boblebad og champagne på lørdagskvelden!
Idag hadde jeg leke clinic for 6 ekvipasjer og en fin gjeng med observatører. Det var hunder som nesten ikke ville leke, hunder som bare ville bygge gode grunder og hunder som skulle jobbe med lek vs. lyd. Vi fikk alle hundene i lek, og det var en fryd å se hylende hoppende glade hunder og eiere. Neste leke clinic er hjemme om 14 dager, akkurat passe tid til at jeg får ladet opp stemmen igjen og gjort meg klar til dyst.

Lille Jim har fått trene på enda et nytt sted, og denne gangen på mitt nye prosjekt. Avstand med låste fremben, så det får bli dagens lille julekalender klipp.