19 Desember

IMG_5845

Dagens video er fra en treningsøkt med apportering med dirrigering jeg og Peppy hadde for en stund siden. Vil du lese mer om treningen kan du gjøre dette på etappe 2 på nolimitobedience.
Men ikke nok med det, vi har kommet på tidenes beste julegave til dere! Den er helt ufattelig bra, men vi føler oss i det gavmilde hjørnet so here we go.
Vi vil gi dere 1000,- i rabatt på et av våre nettkurs, du velger hvilket!
Vil du lese mer om nettkursene kan du gå inn på www.nolimitobedience.se

Etappe 1 er vårt grunnkurs. På dette kurset får du gjennom 6 ulike leksjoner tilgang til hvilke øvelser vi tenker er viktigst å starte med. Du får ikke bare grundene, men også masse fine øvelser til hvordan du kan videreutvikle disse videre. Blant annet på fot, apportering og fremadsendinger.
Vi har skrevet konkrete lettforståelige leksjoner med over 20 filmer til hver del.
En perfekt start for deg og din hund, eller kanskje en julegave til en du har lyst å motivere?

Etappe 2 tar for seg innlæring av alle øvelsene i elite (Foreløpig er det øvelsene til elite 2015, vi jobber med å lage nye leksjoner med de nye øvelsene som kommer i FCI klasse 3)
Du får ikke bare gode videoer med konkrete øvelser, du får også flere ulike vinkler til hvordan du kan lære dem inn. Det beste fra både meg og Maria.

Etappe 3 tar for seg den viktige konkurranse og utholdenhetstreningen. Å lære inn alle øvelsene er egentlig bare en liten del av det som må til for å hevde seg i toppen. Denne etappen er alle våre beste til for å lykkes når det gjelder.

IMG_5948

Vi jobber også med en ny spennende side, men den er foreløpig hemmelig og vil bli lansert i 2016.

Du bestemmer hvilket kurs du vil bruke rabattkoden på. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde med deg i solbriller sammen med hunden din, i ekte nolimit stil.
Alle som deler sitt bilde under dette innlegget på facebook vil få en privat melding med rabattkoden. Koden er gyldig til 30 Desember 2015
Let the fun begin!

The video is from a training session on directed retrieve with Peppy. More on how I train it you will find on nolimitobedience, Part 2.
But today you will get more. Today we want to give you a christmas present!
We want to give every one of you a discount of 100€ for one of our classes at nolimitobedience.
To read more about the different classes and wich one you want, go to:
English: en.nolimitobedience.se
French: fr.nolimitobedience.se

Post a picture of you and your dog with sunglasses in the link to this post on Facebook.
When you have done this  you will receive the discount code from me. The code is valid until 30 Desember 2015
Merry Christmas!