Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 18. Desember Leke med fremmede – Hundetrener Siv Svendsen

18. Desember Leke med fremmede

Foto; The one and only Elin Søisdal Gjeruldsen

En av tingene jeg prøver å være flink til med Jim er å utvikle leken så mye jeg bare kan. Både gjennom hva slags leker han får ha, hvordan jeg leker med ham, i hvilke situasjoner og sist men ikke minst at flere andre får leke med ham.
Dette gjør jeg av flere grunner. For det første tror jeg alle hunder har bra av å lære hvordan de skal oppføre seg mot andre mennesker. Andre mennesker er kule, man biter ikke andre mennesker i hendene, samarbeide er noe man gjør med alt på to bein.

Og sist men ikke minst så gjør jeg det for min egen del for å se hvordan andre leker med mine hunder og om jeg kan stjele noen tips derfra.
Idag er det Jannicke som får æren av å leke med en (litt yngre) Jim. Takk Jannicke!