17 Desember

Processed with VSCOcam with f2 preset
My mornings pretty much look like this, coffee and good company

Jeg oppdaget for et par dager siden at når jeg la fra meg leken og gikk så mistet Garm all intensitet i fotgående. Det vil si jeg har tydeligvis gjort det alt for tydelig for ham når det kommer en belønning, og dermed trodde han det ikke kom noen belønning så lenge jeg ikke hadde leken på meg.
Det gjorde det selvsagt, men jeg behøver å trene en hel del på akkurat dette.
Flaks for meg at jeg nettopp fikk vareprøve på noen nye leker fra kreativhund.no. Hvis du klarer å gjette hvilken leke det er kan du vinne den samme!
Gjett hvilken leke jeg bruker som belønning i kommentarfeltet på facebook og vinn en leke fra vår sponsor www.kreativhund.no 
Vinneren blir annonsert imorgen klokka 08.00

A few days ago I discovered that when I put my toy in the bag (and another one in my west that he didn’t see) Garm lost all his intensity because he didnt think there was any chance for a reward. That meaning I have to train a lot more on putting the toy away, but still rewarding him for working with me with another toy I have on me. The reward is something new and exciting that gives a crunchy noise when he bites it. From our sponsor www.kreativhund.no