10 Desember

Siv (webversion)-9218
Bildet er tatt av Erkki Alvenmod på alvenmod.se

Hvis jeg bare skulle sagt en sak som er utrolig viktig for meg så måtte det være å hele tiden ha det morsomt mens man trener. Jeg jobber alltid mot at hundene mine skal elske trening, og jeg vil de skal vise det frem gjennom engasjement og utstråling på banen.
Derfor starter jeg ofte treningene mine med lek, noen ganger bare for å belønne at hundene tar kontakt. Andre ganger etter vi har gjort litt mer.

One thing is really important for me, and that is to keep the training fun all the time. I want my dogs to anticipate the training with me and I want them to show it through great attityde on the field.
So the best way for me to start the training is by playing. Sometimes just for rewarding that the dog looked at me as we entered the room or sometimes after a bit longer.