Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 1 mai trening – Hundetrener Siv Svendsen

1 mai trening

Igår var vi i byen for litt miljøtrening og lydighetsøvelser i nye omgivelser. Vi vandret overalt, på flytebrygger, mellom lastebiler og på kafe. En viktig del av treningen fremover er å ta kry med overalt men bare gi henne i oppgave å ligge og slappe av. For det første fordi jeg vil kunne ha henne løs på stevner uten at hun blir alt for sliten av å se på og for det andre fordi ligg skal bety ligg uansett hvor vi er og hvor jeg går. Jeg bruker ikke så mye belønninger når vi går i byen lengre. Kun et par ganger hvor hun oppførte seg fint rundt lille kenzi eller gjorde noe ekstra fint, nå vil jeg hun skal kunne takle miljøet på egenhånd.
Vi la også ned neseprøver i byen som både kry og spike fikk løse, kry brydde seg ikke noenting om hvor vi var, hun løp rett ut, søkte fint og tok pinnen på første konfrontasjon. Bra Kry 🙂
Idag har vi vært på Hove for litt trening på enkeltøvelser sammen med hilde og kenzi. Aasne var med som pinne utlegger og fikk prøve seg som hundetrening når hun kjørte en hel øvelse med apportering med kry. Kanskje hun arver min interesse for hundetrening?
Vi holder på å fikse ståen på innkallingen, sikrere neseprøve og fart ut til kjegla. Hun hadde veldig fin intensitet i alle øvelser idag, og imorgen skal vi teste det i kjeder.
Dersom noen vil være med skal vi møtes på schæferhundeklubben halv ti og setter opp ringer, har det gøy og spiser sjokolade. Både dere som vil konkurranse trene eller bare være med for å miljøtrene er hjertelig velkommen. Jo flere jo bedre!


Lille Kenzi er ute og lærer om den store verden


Kenzi trener på klossen


Hilde hjalp meg å ta et nytt bilde av meg og kry


og jeg er endelig ferdig med min første babygenser, denne skal til min lille niese Hedda i Stavanger